چه کسی کاندیدای ایمپلنت دندان نیست
اگر دندان های از دست رفته دارید، ممکن است از خود بپرسید که آیا کاندیدای ایمپلنت دندان هستید یا نه. اکثر مردم با فرض اینکه سلامت دهان و دندانشان خوب است، می توانند از ایمپلنت بهره ببرند. حتی در مواردی که کاهش توده استخوانی در فک وجود داشته باشد، می توانید پس از پیوند استخوان، ایمپلنت انجام دهید. البته باید به مراقبت مناسب از ایمپلنت های خود متعهد باشید. این به این معنی است که مرتب مسواک بزنید و نخ دندان بکشید و دو بار در سال برای معاینه به دندانپزشک خود مراجعه کنید. اگر دچار بیماری لثه شوید، ایمپلنت های شما ممکن است از کار بیفتند.
هرچند شرایطی وجود دارد که در آن فرد کاندیدای کاشت دندان نخواهد بود.
اگر جوان هستید و استخوان فک شما هنوز در حال رشد است، کاندیدای کاشت دندان نخواهید بود.
زنان باردار نمی توانند ایمپلنت انجام دهند.
یک فرد سیگاری شدید کاندیدای ایمپلنت دندانی نیست، زیرا سیگار از بهبودی جلوگیری می کند و ممکن است ایمپلنت ها از کار بیفتند.
افرادی که تحت پرتودرمانی گردن یا سر خود قرار گرفته اند، کاندیدای کاشت دندان نیستند.
دیابت کنترل نشده، مانند بیماری های بافت همبند، برخی نقص های ایمنی و هموفیلی، از کاشت ایمپلنت جلوگیری می کند.
اگر استروئید یا داروهای سرکوب کننده سیستم ایمنی مصرف می کنید، ممکن است کاندیدای ایمپلنت دندان نباشید.
اگر دندان قروچه می کنید یا به سختی گاز می گیرید، قبل از اینکه بتوانید ایمپلنت های دندانی را در نظر بگیرید، باید این عادت را اصلاح کنید.
اگر به ایمپلنت های دندانی به عنوان وسیله ای برای ترمیم دندان های از دست رفته خود فکر می کنید، دندانپزشک شما می تواند یک ارزیابی انجام دهد تا به شما کمک کند تعیین کنید که آیا آنها راه حل مناسبی برای شما هستند یا خیر. این شامل معاینه دهان، گرفتن عکس با اشعه ایکس و احتمالاً سی تی اسکن برای تعیین وضعیت استخوان فک شما خواهد بود. دندانپزشک همچنین سابقه دندانی و پزشکی شما را بررسی می کند. سپس، اگر کاندیدای خوبی باشید، دندانپزشک شما یک دوره درمانی را طراحی خواهد کرد.
با ایمپلنت های دندانی می توانید ظاهر و عملکرد دهان خود را ترمیم کنید. ایمپلنت های شما مانند دندان های طبیعی به نظر می رسند.