بهترین بازارهای استانبول
درباره استانبول
استانبول است پایتخت امپراتوری ها و شهرستان جادویی که از طریق آن غرب و شرق به، [1] و آن را قبلا به عنوان شناخته شده بود قسطنطنیه ، به عنوان آن نیز نامیده می شد بیزانس. ، بیزانس و عثمانی، آن هم استانبول در زمان ترکیه در نظر گرفته است بزرگترین شهرستان، با جمعیت از حدود 15 میلیون نفر، و است دیده می شود مرکز به عنوان مهم اقتصادی، امتداد شهرستان همراه تنگه بسفر در شمال غربی ترکیه، با مساحت از 5.461 کیلومتر 2 . در این مقاله ، در مورد معروف ترین بازارها و مناطق توریستی آن صحبت خواهیم کرد.
بهترین بازار استانبول
بازارهای بزرگ زیادی در استانبول وجود دارد و مهمترین این بازارها عبارتند از:
بازار مصر
بازار مصر یکی از قدیمی ترین بازارهای محبوب استانبول است که به آن بازار مصر می گفتند. به دلیل مالیات های اعمال شده توسط دولت عثمانی بر کالاهای مصری در آن زمان ، که کمک زیادی به ساخت بازار کرد و بازار شامل مغازه هایی مانند: ادویه جات ، میوه های خشک ، گیاهان طبیعی و مغزها و همچنین بازار شامل مغازه های فروش عتیقه جات برنز و تزئین شده و در نتیجه این بازار مشهور است زیرا در طول هفته مملو از گردشگران است.
چهارشنبه بازار
چهارشنبه بازار در منطقه فاتح ، در پشت مسجد الفتح واقع شده است و به "بازار چهارشنبه" معروف است ، زیرا این بازار از 7 خیابان اصلی و 17 خیابان فرعی تشکیل شده است و فروشندگان خیابانی و مغازه داران هر چهارشنبه محصولات میوه و سبزی خود را به نمایش می گذارند. گوشت ، ماهی ، تخم مرغ و مرغ ، علاوه بر لباس ، تا لوازم خانه با قیمت بسیار پایین.
بازار کتابفروشی ها
تاریخچه وجود این بازار به قرن پانزدهم برمی گردد و از زمان بیزانس بازاری برای نمایش و فروش کتاب است و در بین بازار بزرگ و مسجد بایزید واقع شده است ، زیرا در دوره عثمانی به عنوان یک مرکز ادبی و فکری فعالیت می کرد ، اما با گذشت زمان پس از تأسیس بازارها اهمیت این بازار کاهش یافته است. نو در اطراف شهر ، اما هنوز مکانی محبوب برای خرید لوازم التحریر ، لوازم مدرسه ، کتاب و رمان های بین المللی برای دانش آموزان. مجسمه ای در وسط بازار شخصی به نام ابراهیم که نویسنده اولین کتاب چاپ شده در ترکیه در سال 1732 میلادی بود ، برپا شد .
بازار بزرگ
بازار بزرگ و یا بازار سر پوشیده، که در 1461 میلادی پس از ایجاد شد باز از استانبول توسط محمد فاتح ، بازار است در داخل قرار گرفته شهرستان های قدیمی بین مسجد بایزید نور عثمانی، که بیش از 40000 متر منطقه گسترش 2 ، شامل 11 دروازه و 64 خیابان ها و 4000 فروشگاه، برای تبدیل شدن به بنابراین ، این یکی از بزرگترین و قدیمی ترین بازارهای سرپوشیده در جهان است ، زیرا این بازار شامل مغازه های فروش جواهرات ، جواهرات ، اشیاques عتیقه ، فرش ، چرم ، صنایع دستی و غیره است.
بازار Yesilkoy
بازار یشیلکوی یا دهکده سرسبز به این دلیل نامگذاری شد که این منطقه از مناطق وسیع سرسبز برخوردار است ، زیرا این بازار شامل 2000 غرفه است و محصولات با کیفیت بالا از لباس ، لوازم جانبی و لوازم آرایشی را برای بازدید کنندگان فراهم می کند. [4]
بازار نههاسین
بازار مس در منطقه امین اونو در مجاورت بازار مصر واقع شده است و یکی از قدیمی ترین و ارزان ترین بازارهای ترکیه است ، زیرا در فروش صنایع دستی مسی از جمله ظروف تزئین شده ، لیوان های تزئین شده و سایر محصولات صنایع دستی تخصص دارد و این محصولات فضای منحصر به فردی را در بازار ایجاد می کند و آن را به مقصد بسیاری از گردشگران تبدیل می کند. محلی ها و خارجی ها
مناطق گردشگری در استانبول
مکان های توریستی بسیاری وجود دارد که گردشگران داخلی و خارجی را به خود جلب می کند و مشهورترین آنها موارد زیر است:
- میدان هیپودروم: جایی که میدان هیپودروم یکی از مهمترین میادین استانبول است ، به دستور Sepimius Severus در سال 203 میلادی ساخته شده است و توسط کنستانتین بزرگ در سال 330 بعد از میلاد تکمیل شد ، زیرا در دوران بیزانس مرکزی برای مسابقات ورزشی و اسب بود و این میدان همچنین دارای نشانه های باستانی مانند: چشمه آلمان ، و یک آبلیسک حک شده در هلیوپولیس ، و ستون مار
- مسجد سلیمانیه: به دلیل سلطان سلیمان با شکوه ، مشهورترین سلطان امپراطوری عثمانی نامگذاری شد ، زیرا وی کار ساخت آن را به معمار سنان پاشا سپرد و این یکی از بزرگترین دستاوردهای معماری وی محسوب می شود و سلطان سلیمان و همسرش در داخل باغ مسجد دفن شدند.
- خیابان Istiklal: این یک خیابان مدرن است که برای خرید تاسیس شده و از میدان تقسیم تا برج گالاتا امتداد دارد و به دلیل جاذبه های گردشگری از جمله: فروشگاه ها ، رستوران ها ، هتل ها ، کلیساها ، ساختمان های کنسولگری ترکیه و موزه های جالب هنری مشهور است.
- ایاصوفیه: کلیسای ایاصوفیه به دستور امپراتور بیزانس جاستین (جاستین) دوم در سال 537 میلادی تأسیس شد ، سپس بعداً به دستور سلطان محمد فاتح در سال 1453 میلادی به مسجد تبدیل شد و پس از آن مصطفی کمال آتاتورک دستور داد که در سال 1935 میلادی به موزه تبدیل شود و نام ایاصوفیه نیز به وجود آمد از زبان یونانی ، به معنی خرد مقدس ، در ورودی بسفر در ضلع اروپایی استانبول ساخته شده است که این روزها به منطقه سلطان احمد معروف است. ایاصوفیه یک نقطه عطف تاریخی جهانی است و به دلیل مفهوم مذهبی و یادآوری یک دوره تاریخی بزرگ ، از اهمیت ویژه ای برای مسیحیان ارتدکس و مسلمانان برخوردار است.
- کاخ Topkapi: کاخ Topkapi در سال 1478 میلادی ساخته شده است و مهمترین ویژگی کاخ مساحت گسترده آن است ، زیرا حدود 400000 متر مربع مساحت دارد و 4 هزار نفر را در خود جای می دهد و همچنین از داخل بخشی به نام بخش Haramlek را شامل می شود که شامل 400 اتاق است و کاخ شامل یک آشپزخانه بزرگ شامل حدود 10 هزار قطعه ظروف چینی و ظروف است و موزه قصر شامل بسیاری از گنجینه های نادر و مجموعه های باستانی تاریخی مانند یادگارهای محمد صلی الله علیه و آله از جمله: عبا و کلیپ از موهای ریش و یکی از دندان های او و کاخ از بیرون چشمه ای به نام چشمه سلطان است. احمد سوم که در زمان سلطنت وی در سال 1728 میلادی ساخته شد.
- مسجد آبی: این یکی از مشهورترین و بزرگترین مساجد استانبول است که بین سالهای 1606-1617 میلادی به دستور سلطان احمد اول ساخته شد و توسط مهندس مهمد آقا ساخته شد ، وی ایده های معلمان خود را جمع آوری کرد و آنها را در ساخت آن به کار برد ، به طوری که این مسجد به یکی از شگفت انگیزترین موارد تولید شده توسط معماری عثمانی تبدیل شد و دلیل نامگذاری آن مسجد است. آبی به آجر آبی که بیش از سه چهارم سطح آن را پوشانده است.
- موزه هنرهای اسلامی و ترکی: در سال 1983 این موزه از خانه سلیمانیه به کاخ ابراهیم پاشا ، وزیر و داماد سلطان سلیمان با شکوه منتقل شد ، زیرا این موزه شامل آثار هنری متنوعی است که به امویان ، عباسیان ، اندلس ، فاطمیان ، سلجوقیان و دیگران برمی گردد. این موزه سرشار از فرش ، شیشه ، چوب و نقوش پوست است.
مرتبط:
کاهش گردشگری به اقتصاد ترکیه ضربه شدیدی وارد می کند